Question about posting privileges

Submit your suggestions for our board. Talk to moderators about issues or posts
User avatar
bulldog
Registered User
Posts: 52
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:36 pm

Question about posting privileges

Postby bulldog » Sun Jan 29, 2012 9:16 am

Hello Mods,

Not sure if this is where I should post this, but here goes.

I have been trying to post a picture of a part I am in need of. Being new, every time I have tried to post a link, or even an img tag to post the photo, I get a message that says my post is too spammy for a new user. I understand what you guys are doing, as I am a 9 year member over at fiero.nl, however what do I need to do to be able to get the privilege of posting photos? At some point I want to post photos of my car, but as it is right now, I can not even put a photo on photobucket and have it show up on the forum.

Thanks for reading this and for having this great resource!

Mark



User avatar
berettaboi
Registered User
Posts: 972
Joined: Sun Mar 23, 2008 10:58 pm
Location: canananada

Re: Question about posting privileges

Postby berettaboi » Sun Jan 29, 2012 11:24 am

probably just a few more post in general on the board before you become 'trusted' as not-spam...

just describe the part as best you can, some members are really good and may post a pic of what you are describing to double check.


4th one's a charm, 5th one is, beginnning to sound like this is an addiction...
95 black z26, '96 White z26 awaiting new life, and 2.5 mazda trucks
Image

User avatar
heavywoody
Global Moderator
Posts: 1848
Joined: Sun Nov 03, 2002 4:10 pm
Location: Concord, NC
Has thanked: 8 times
Been thanked: 15 times
Contact:

Re: Question about posting privileges

Postby heavywoody » Sun Jan 29, 2012 11:57 am

I believe you need to have 5 posts before you can put up pictures. I'm not 100% sure though.


Geoff
95 Z26 3400 5spd
Beretta Preservation Society - Director of Acquisitions
Image

User avatar
scd88ga
Registered User
Posts: 1828
Joined: Mon Jun 28, 2010 9:02 pm
Location: Wisconsin Rapids, Wisconsin
Contact:

Re: Question about posting privileges

Postby scd88ga » Sun Jan 29, 2012 12:34 pm

This explains everything: viewtopic.php?f=1&t=3883


'94 Quad 4 H.O. 5 speed Z26, Red & Rare! 1 of 896 Quad Z26's and of those it's 1 of 167 red paint/gray interior!
Need A Quality Used Part? Contact me at Posihead Auto Parts!
https://www.facebook.com/pages/Posihead-Auto-Parts/336733779691724

User avatar
bulldog
Registered User
Posts: 52
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:36 pm

Re: Question about posting privileges

Postby bulldog » Sun Jan 29, 2012 2:49 pm

OK, that explains it. I have more than 5 posts, but have only been a member for 4 days. So tomorrow I should be good to go.



User avatar
3X00-Modified
Administrator
Posts: 10664
Joined: Thu Jul 05, 2007 9:18 am
Location: Plainfield CT
Has thanked: 12 times
Been thanked: 46 times

Re: Question about posting privileges

Postby 3X00-Modified » Sun Jan 29, 2012 6:54 pm

Thanks scd88ga.



NASCAR43
Registered User
Posts: 8
Joined: Thu May 17, 2012 9:13 pm

Re: Question about posting privileges

Postby NASCAR43 » Sat May 19, 2012 4:26 pm

I'm new to the board. It seems when I try to post, I am getting kicked out and sent back to the login page. I realize I need 5 posts, but is it normal to be re-directed to the login page?



User avatar
3X00-Modified
Administrator
Posts: 10664
Joined: Thu Jul 05, 2007 9:18 am
Location: Plainfield CT
Has thanked: 12 times
Been thanked: 46 times

Re: Question about posting privileges

Postby 3X00-Modified » Tue May 22, 2012 9:28 am

This sounds like security issues on your local PC... Your browser is not saving your cookies properly or for long enough and it’s logging you out. I check off the login automatically so I don't get logged out, and I also don't sit idle in a reply box or on a new topic box for too long since they do time out. If you’re typing a really long message my suggestion is to copy the whole txt box and refresh the screen and re-paste it before clicking submit to ensure you don't lose what you wrote.

I just did a lengthy post without having "automatically log me in" checked off and I did not get booted when I clicked submit so this is why I always say it’s the end users PC timing out or dropping the credentials somewhere.




Return to “Board Suggestions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest